Avsnitt 1

Almedalen – Intervju med Jörgen Dyssvold om konceptet Studio Almedalen

Premiäravsnitt av Mbracepodden är ett spännande samtal med Jörgen Dyssvold en av grundarna till mötes och eventbyrån Herr Omar. Samtalet handlar om hur Almedalen lätt kan göras mer tillgänglig för alla, även för de människor som inte kan, vill eller får vara med på plats.

Avsnitt: #1

Längd: 26 min

Datum: 20 April 2023

Avsnitt 2

Offentliga Myndigheter- Tania & Martin om rörlig kommunikation i demokratins tjänst

I detta avsnitt av Mbracepodden utforskar vi vikten av rörlig kommunikation för offentliga myndigheter. Genom intervjun med Mbrace erfarna medarbetare Tania och Martin får vi insikt i hur rörlig media kan användas effektivt för att främja demokratiska värden och engagera medborgare. Häng med oss när vi samtalar om hur ljud och bild kan stärka demokratin och skapa en närmare koppling mellan medborgare och myndigheter.

Avsnitt: #2

Längd: 20 min

Datum: 31 Maj 2023

Avsnitt 3

Lyreco – Att tillsammans leverera en magisk helhetslösning

I detta avsnitt av Mbracepodden möts kreativa kommunikationsexperter för att diskutera framgångsrika samarbeten. Fokus ligger på det spännande samarbetet mellan Lyreco, Contrast, Mbrace och Prodo. Ta del av deras kreativa knep och oväntade inslag som fångar publikens uppmärksamhet. Avsnittet erbjuder insikter och lärdomar för alla som vill lyfta sina egna projekt till nya kreativa höjder. Ett inspirerande samtal om hur kunskap och samarbete skapar meningsfulla evenemang för kunder och medarbetare. Missa inte denna berikande diskussion om att göra event oförglömliga!

Medverkande i detta avsnitt är :

Poddmoderator: Ida Dahlgren Sjöberg-CEO Mbrace AB

Jack Hillman Wallsten-Creative Director Mbrace AB, Lena Gabrielsson-Communication and Brand Manager Lyreco, Deborah Berglund- Executive Assistent Lyreco, Joachim Lind-Project Manager Contrast, Ulla Lindström- Client Director Contrast, Gustav Nyberg-Creative Producer Prodo 

Avsnitt: #3

Längd: 45 min

Datum: 22 augusti 2023