Avsnitt 1

Almedalen – Intervju med Jörgen Dyssvold om konceptet Studio Almedalen

Premiäravsnitt av Mbracepodden är ett spännande samtal med Jörgen Dyssvold en av grundarna till mötes och eventbyrån Herr Omar. Samtalet handlar om hur Almedalen lätt kan göras mer tillgänglig för alla, även för de människor som inte kan, vill eller får vara med på plats.

Avsnitt: #1

Längd: 26 min

Datum: 20 April 2023

Avsnitt 2

Offentliga Myndigheter- Tania & Martin om rörlig kommunikation i demokratins tjänst

I detta avsnitt av Mbracepodden utforskar vi vikten av rörlig kommunikation för offentliga myndigheter. Genom intervjun med Mbrace erfarna medarbetare Tania och Martin får vi insikt i hur rörlig media kan användas effektivt för att främja demokratiska värden och engagera medborgare. Häng med oss när vi samtalar om hur ljud och bild kan stärka demokratin och skapa en närmare koppling mellan medborgare och myndigheter.

Avsnitt: #2

Längd: 20 min

Datum: 31 Maj 2023

Avsnitt 3

Lyreco – Att tillsammans leverera en magisk helhetslösning

I detta avsnitt av Mbracepodden möts kreativa kommunikationsexperter för att diskutera framgångsrika samarbeten. Fokus ligger på det spännande samarbetet mellan Lyreco, Contrast, Mbrace och Prodo. Ta del av deras kreativa knep och oväntade inslag som fångar publikens uppmärksamhet. Avsnittet erbjuder insikter och lärdomar för alla som vill lyfta sina egna projekt till nya kreativa höjder. Ett inspirerande samtal om hur kunskap och samarbete skapar meningsfulla evenemang för kunder och medarbetare. Missa inte denna berikande diskussion om att göra event oförglömliga!

Medverkande i detta avsnitt är:

Poddmoderator: Ida Sjöberg Dahlgren – CEO Mbrace AB

Jack Hillman Wallsten – Creative Director Mbrace AB, Lena Gabrielsson – Communication and Brand Manager Lyreco, Deborah Berglund – Executive Assistent Lyreco, Joachim Lind – Project Manager Contrast, Ulla Lindström – Client Director Contrast, Gustav Nyberg – Creative Producer Prodo 

Avsnitt: #3

Längd: 45 min

Datum: 22 augusti 2023

Avsnitt 4

Swedbank – Intervju med Michael Jacobson den ostoppbara entreprenören

I detta avsnitt har vi äran att lyssna till Michael Jacobson, den ostopppbara entreprenören som trotsar alla lagar om vad som är möjligt i ett storföretag.

Från att vara pionjär för TV på Swedbank sedan 90-talet till att ha blivit lite av en ‘kändis’ inom organisationen delar han generöst med sig av insikter och avslöjar de betydelsefulla förändringarna under åren. Samtalet ger dig en inblick i Swedbanks resa inom visuell och rörlig kommunikation och du får skarpa insikter och tips om betydelsen av väl genomförda förberedelser för att sedan kunna fokusera på det roliga. Missa inte det här – tryck på play och låt Michaels erfarenhet bli din inspiration!

Medverkande i detta avsnitt är:

Poddmoderator: Ida Sjöberg Dahlgren – CEO Mbrace AB

Michael Jacobson – Group and Leadership Event Manage

Avsnitt: #4

Längd: 45 min

Datum: 13 December 2023

Avsnitt 5

Lennandia – Mbrace Sydost hos Docks Conference: En hyllning till det konstnärliga, äkta och genuina i en snabbrörlig värld!

Mbracepodden är tillbaka med ett nytt avsnitt och spännande gäster! Den här gången har Ida äran att välkomna Jan Lennartsson, kreativ chef på Lennandia och självaste styrelseordföranden för Docs Conference, tillsammans med vår egen Philip, entreprenören som nu är regionchef på Mbrace Sydost. Häng med oss på en inspirerande resa till kontoret på Docs Konferens i Karlskrona, där vi inte bara utforskar den fascinerande världen av rörlig kommunikation utan även lyfter upp vikten av transparens i relationen mellan byrå, produktionsbolag och kund.

I dagens avsnitt hyllar våra gäster kreativitet, genuinitet och äkthet som nycklar till framgång. De snackar om kreativitet och storytelling som hjärtat i vår bransch och Jan och Philip delar med sig av sin passion och expertis inom området. Missa inte när det avslöjas varför Ida bär en Darth Vader-tröja hela vägen till Karlskrona med tåg. Det blir ett avsnitt som både inspirerar och underhåller – ett avsnitt du inte vill missa!

Medverkande i detta avsnitt är :

Intervju och poddmoderator: Ida Sjöberg Dahlgren, CEO Mbrace AB

Jan Lennartsson – Kreativ chef Lennandia

Philip Friberg Lennerhov – Regionchef och Producent Mbrace Sydost

Avsnitt: #5

Längd: 15 min

Datum: 18 Mars 2024