title

I dagens digitala era har video blivit en naturlig del i arbetet med marknadsföring och kan vara det du behöver för att nå ut till din målgrupp. Här är tre tips för att öka ditt företags synlighet med hjälp av video 💡

1. Skapa personliga videor:

Reklam finns idag överallt. Vi – som konsumenter – har blivit experter på att identifiera vad som är organiskt innehåll och vad som är försäljning online. Genom att skapa videor där målgruppen får lyssna på och lära känna en faktiskt medarbetare som på ett genuint sätt berättar om ditt företags tjänst skapar du autenticitet och bygger tillit.

Medarbetarfilm – Träffa Jack!

Medarbetarfilm – Träffa Jack!

2. Använd kundberättelser för att skapa förtroende:

Kundberättelser eller testimonials är kraftfulla verktyg för att skapa förtroende mellan dig och din marknad. Producera filmer där nöjda kunder berättar om resultaten som de har uppnått genom att använda din produkt eller tjänst. Dessa videor agerar som ett intyg att din tjänst eller produkt levererar det som lovas.

Customer testimonial – Epidemic Sound

Customer testimonial – Epidemic Sound

3. Demonstrera produkter eller tjänster:

Skapa videor som visar hur din produkt eller tjänst fungerar i verkligheten och hur den kan lösa specifika problem för din målgrupp. Detta är särskilt effektivt inom branscher där man har komplexa produkter och tjänster.

Refunder – reklamfilm

Refunder – reklamfilm

För tips och råd kring hur du kan skapa framgångsrika och effektiva filmer för din produkt eller tjänst – kontakta en av våra producenter här!


För mer tips och idéer om hur du kan skapa framgångsrik marknadsföring och kommunikation – prenumerera på vårt #nyhetsbrev “Mbrace tipsar”! 👍

maj 2, 2024 at 12:25 e m | Uncategorized