title

”Lycka, kärlek, galet, glädje, tempo och energi”. Så beskriver Lyreco Sverige, Contrast, Prodo och Mbrace sitt goda samarbete kring videoproduktion, livestreaming och event. 👏

Tidigare i år fick vi chansen att djupdyka i arbetet mellan dessa organisationer där vi bland annat pratade om hur man når ut till sin målgrupp i dagens digitala klimat och hur man skapar ett framgångsrikt team. Från det samtalet har vi samlat deras bästa tips för att leverera goda resultat.

 

Tre tips för ett framgångsrikt samarbete bland flera aktörer 💡

  1. Sätt ihop ett varierat team som kompletterar varandra. I det här samarbetet så har varje individ bidragit med sin specifika kompetens och sitt specifika perspektiv i alla projekt vilket har lett till en helhetsprodukt med väldigt goda resultat.
  2. Se till att ha målgruppen i fokus. Definitionen av team är ”ett antal personer som arbetar tillsammans för att uppnå ett gemensamt syfte eller mål” vilket i det här fallet har varit en stor del i arbetet, att alla har dragit mot samma håll och jobbat mot ett gemensamt mål – skapa oväntad kommunikation för målgruppen.
  3. Utveckla ett samarbete som bygger på tillit. Tilliten i det här teamet och mellan individerna har varit en av dem stora framgångsfaktorerna. Just för att man har vågat dela med sig av ”galna idéer”, man har vågat ”pusha gränserna” och man har alltid haft inställningen att ”ingenting är omöjligt” vilket i sin tur har lett till historisk kommunikation som hänger kvar i luften långt efter eventet har genomförts.
Inspelning av Mbracepodden i Mbrace studio, Nacka

“Vi vill alla ta det till en väldigt hög nivå och det är det roliga att vi ligger på den nivån allihopa.” – Gustav, Prodo AB


Utöver de goda tipsen vi fick med oss från det här samtalet var det en sak som genomsyrade hela samarbetet, hela teamet och hela energin i rummet, alla älskar det dem gör. Och det är väl ändå det bästa tipset man kan få ”skapa ett team som älskar det dem gör och som kommer ha kul på jobbet”. Då har du kommit en bra bit på vägen för att skapa ett samarbete med goda resultat.

Inspelning av Mbracepodden i Mbrace studio, Nacka

“Vi är ju verkligen ett team allihopa som sitter här.” – Deborah, Lyreco Sverige


För mer inspiration kring hur man skapar framgångsrika team och samarbeten inom rörlig kommunikation, lyssna vidare på samtalet här

Hela teamet på plats i Mbrace studio med Mbracepoddens moderator Ida

För mer tips och idéer om hur du kan skapa framgångsrik marknadsföring och kommunikation – prenumerera på vårt #nyhetsbrev “Mbrace tipsar”!

oktober 11, 2023 at 2:12 e m | Uncategorized